• Sigur, ușor, rapid
  • Garanția banilor înapoi în 30 zile
  • Produse pentru mai bine de 35.000 de dispozitive diferite!

Întrebări? Scrieți la: info@DustDeal.ro

DustDeal.ro Opinii

Următorii cumpărători au împărtășit cu noi experiența schimbului de acumulatori:

Branka Sablić din Croaţia opinie:
(5/5)
Data
29-08-2023
Produs:
Ofertă: The Pink Stuff (850 de grame) + Scrub Daddy | Sponge original + Scrub Daddy | Pânze de microfibră
General:
Zadovoljna sam.
Despre produs:
The Pink stuff odlično čisti inox, pećnicu, posuđe. Scrub daddy super riba, a nježan je za ruke. Krpe od mikrofibre još nisam isprobala.
Werner Gunsch din Elveţia opinie:
(4/5)
Data
04-09-2023
Produs:
Furtun
General:
alles hat geklappt
Despre produs:
genau was ich eollte
Rebecca Emmett din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
28-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci)
General:
Will be ordering again
Despre produs:
Found exactly what I needed
GODELIEVE VAN BOSSUYT din Belgia opinie:
(5/5)
Data
06-09-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (10 saci, 1 filtru)
General:
Snelle levering
Despre produs:
Producten reeds gekend en gebruikt
Marie-Annick Le Bras din Franţa opinie:
(5/5)
Data
05-09-2023
Produs:
Plastic furtun
General:
Livraison assez rapide.
Despre produs:
Pris un tuyau générique pour un aspirateur Miele. Parfait! Cela évite de devoir acheter le produit originel qui n'est vendu qu 'avec les 2 embouts dont je n'ai pas besoin.
petter veitan din Norvegia opinie:
(5/5)
Data
05-09-2023
Produs:
Perie universală pentru podea, în formă de T (30 > 37mm)
General:
rask og hyggelig pris
Despre produs:
norsk
petter veitan din Norvegia opinie:
(5/5)
Data
05-09-2023
Produs:
Perie universală pentru podea, în formă de T (30 > 37mm)
General:
rask og hyggelig pris
Despre produs:
norsk
Jean Gitenet din Suedia opinie:
(4/5)
Data
25-08-2023
Produs:
Filtru
General:
Bra
Despre produs:
Perfekt
Hansjörg Lütscher din Elveţia opinie:
(5/5)
Data
05-09-2023
Produs:
Perie în formă de T pentru podele (32mm)
General:
Alles ging einfach und relatif schnell.
Despre produs:
Passt genau wenn auch nicht Organialbürste von Philips, aber was machts.
Jos Wesdijk din Olanda opinie:
(4/5)
Data
01-09-2023
Produs:
Pistol universal de prindere pentru tuburi de 35 mm
General:
Overzichtelijke website, snelle service
Despre produs:
Goede kwaliteit, perfect aansluitend op mijn oude stofzuiger
Jos Wesdijk din Olanda opinie:
(4/5)
Data
01-09-2023
Produs:
Pistol universal de prindere pentru tuburi de 35 mm
General:
Overzichtelijke website, snelle service
Despre produs:
Goede kwaliteit, perfect aansluitend op mijn oude stofzuiger
Damian Flynn din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
31-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci)
General:
Very easy to deal with
Despre produs:
Very happy arrived in good condition
Maria Caetano din Portugalia opinie:
(5/5)
Data
06-09-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (10 saci, 1 filtru)
General:
Foram rápidos e recebi o que previa no tempo previsto
Despre produs:
Optima qualidade e em boa quantodade
Michel De Rouck din Belgia opinie:
(5/5)
Data
30-08-2023
Produs:
Furtun
General:
Zeer efficiënt. Alleen werd de bestelling 2x genoteerd, waarschijnlijk door een fout van mezelf.
Despre produs:
Vervangstuk Rowenta nergens te vinden, behalve bij u. Functioneert perfect.
Rajdar COLL-PART din Franţa opinie:
(5/5)
Data
31-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (5 saci)
General:
Livraison étonnamment rapide au regard des précédentes commandes : bravo!
Despre produs:
Parfaitement confoo
Rajdar COLL-PART din Franţa opinie:
(5/5)
Data
31-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (5 saci)
General:
Livraison étonnamment rapide au regard des précédentes commandes : bravo!
Despre produs:
Parfaitement confoo
Maurice Nibus din Belgia opinie:
(5/5)
Data
04-09-2023
Produs:
Perie universală pentru podea, în formă de T (30 > 37mm)
General:
Je suis très satisfait dommage que le site ne propose pas de traduire la page en français.
Despre produs:
Le produit est de bonne qualité
Eva Frimodig Olsson din Suedia opinie:
(5/5)
Data
28-08-2023
Produs:
Furtun
General:
Snabbt o säkert
Despre produs:
Perfekt
MOACIR de Sa Pereira din Portugalia opinie:
(5/5)
Data
28-08-2023
Produs:
Perie în formă de T pentru podele Miele (35mm)
General:
Compra e entrega rapidas
Despre produs:
O esperado
Kenneth Magnusson din Suedia opinie:
(5/5)
Data
01-09-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (5 saci)
General:
Bra pris och lätt att beställa
Despre produs:
Uppfyllde mina önskemål på kvalitet och passform
Atle Kjosnes din Norvegia opinie:
(4/5)
Data
01-09-2023
Produs:
sac de praf Potrivit pentru Miele G/H/N 3D
General:
Enkel og god web-side
Despre produs:
Litt lang leveringstid 2-3uker
magda koch din Belgia opinie:
(5/5)
Data
31-08-2023
Produs:
Pistol universal de prindere pentru tuburi de 32 mm
General:
Perfect
Despre produs:
Zeer goef
magda koch din Belgia opinie:
(5/5)
Data
31-08-2023
Produs:
Pistol universal de prindere pentru tuburi de 32 mm
General:
Perfect
Despre produs:
Zeer goef
CHRISTIAN DEKEYSER din Belgia opinie:
(5/5)
Data
24-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci)
General:
zeer betrouwbaar en goede website
Despre produs:
idem
Ivan Bach Jensen din Danemarca opinie:
(5/5)
Data
31-08-2023
Produs:
Pistol universal de prindere pentru tuburi de 35 mm
General:
Alt fungerer godt
Despre produs:
Kvalitet er i orden
Ivan Bach Jensen din Danemarca opinie:
(5/5)
Data
31-08-2023
Produs:
Pistol universal de prindere pentru tuburi de 35 mm
General:
Alt fungerer godt
Despre produs:
Kvalitet er i orden
Ivan Bach Jensen din Danemarca opinie:
(5/5)
Data
31-08-2023
Produs:
Pistol universal de prindere pentru tuburi de 35 mm
General:
Alt fungerer godt
Despre produs:
Kvalitet er i orden
José Pattyn din Franţa opinie:
(5/5)
Data
25-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci)
General:
Livraison rapide et tarifs très intéressants
Despre produs:
Un produit que je ne trouvais pas ailleurs ! Très bonne qualité
Sonja Stäger din Elveţia opinie:
(4/5)
Data
20-08-2023
Produs:
Furtun
General:
Promte Lieferung!
Despre produs:
Der Staubsauger Schlauch passt,obschon er nicht original Miele ist.Leider hängt er schnell aus,dort wo er am Sauger befestigt wird!
Siegfried Hammer din Austria opinie:
(5/5)
Data
23-08-2023
Produs:
Furtun de reparare complet universal pentru Nilfisk GA70
General:
Prompte Lieferung. Ersatzteil wie versprochen kompatibel mit Nilfisk sehr altesBaujahr
Despre produs:
Prompte Lieferung. Ersatzteil wie versprochen kompatibel mit Nilfisk sehr altesBaujahr
Heinz Rischka din Austria opinie:
(5/5)
Data
16-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci)
General:
problemlose kaufabwicklung, rasche lieferung
Despre produs:
kein unnötiges verpackungsmaterial, ware tadellos
Johny Laevers din Belgia opinie:
(5/5)
Data
22-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (5 saci)
General:
Nog nooit geen enkel probleem gehad.
Despre produs:
ok.
Nils Leif Nilsson din Suedia opinie:
(5/5)
Data
21-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (9 saci)
General:
SNABB LEVERANS
Despre produs:
BRA PODUKT
Suvi Junikka din Finlanda opinie:
(5/5)
Data
21-08-2023
Produs:
Perie universală pentru podea, în formă de T (30 > 37mm)
General:
Nopea toimitus ja tullut aina mitä pitää, suosittelen.
Despre produs:
Tilaamani suulake on parempi kuin Kärcherin alkuperäinen! Suodatin oli myös mitä pitää.
Suvi Junikka din Finlanda opinie:
(5/5)
Data
21-08-2023
Produs:
Perie universală pentru podea, în formă de T (30 > 37mm)
General:
Nopea toimitus ja tullut aina mitä pitää, suosittelen.
Despre produs:
Tilaamani suulake on parempi kuin Kärcherin alkuperäinen! Suodatin oli myös mitä pitää.
joseantonio mouro din Spania opinie:
(5/5)
Data
22-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci)
General:
Fácil y rápido
Despre produs:
Producto perfecto
Michelle Heald din Regatul Unit opinie:
(5/5)
Data
25-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci)
General:
Quick delivery
Despre produs:
Vacuum bags
Teresa Martins din Portugalia opinie:
(4/5)
Data
18-08-2023
Produs:
Filtru
General:
Rapidos e eficientes
Despre produs:
O filtro de carbono podia ter melhor qualidade
Indrek Raaper din Estonia opinie:
(5/5)
Data
17-08-2023
Produs:
Karcher Saci de praf (5 saci)
General:
Ok
Despre produs:
Ok
Indrek Raaper din Estonia opinie:
(5/5)
Data
17-08-2023
Produs:
Karcher Saci de praf (5 saci)
General:
Ok
Despre produs:
Ok
Indrek Raaper din Estonia opinie:
(5/5)
Data
17-08-2023
Produs:
Karcher Saci de praf (5 saci)
General:
Ok
Despre produs:
Ok
Michael Osborne din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
18-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (10 saci, 1 filtru)
General:
Super service , quick response and item was exactly as described and arrived quickly.
Despre produs:
As described and worked perfectly
Michael Osborne din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
18-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (10 saci, 1 filtru)
General:
Super service , quick response and item was exactly as described and arrived quickly.
Despre produs:
As described and worked perfectly
virve kärki din Finlanda opinie:
(5/5)
Data
18-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci)
General:
helposti tuotteet löytyivät ja toimitus sujui myös nopsasti pakettiautomaattiin.
Despre produs:
ihanaa kun löysin näitä teiltä. Hyviltä vaikuttavat.
virve kärki din Finlanda opinie:
(5/5)
Data
18-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci)
General:
helposti tuotteet löytyivät ja toimitus sujui myös nopsasti pakettiautomaattiin.
Despre produs:
ihanaa kun löysin näitä teiltä. Hyviltä vaikuttavat.
Stephan Berg din Germania opinie:
(5/5)
Data
24-08-2023
Produs:
Furtun
General:
Super Service. Schnell und ohne jegliche Probleme
Despre produs:
Das Ersatzteil passt und arbeitet gut.
Peter Fridmar din Suedia opinie:
(5/5)
Data
17-08-2023
Produs:
Furtun
General:
Första gången jag handlade på DustDeal, och det fungerade utan problem.
Despre produs:
Jag hjälpte min granne som är över 90 år att inhandla en ny dammsugarslang. Han meddelar att har är mycket belåten med produkten, tyckte priset var ok och att leveranstiden också var ok.
Joan O' Gorman din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
28-08-2023
Produs:
Filtru
General:
Very easy to order items and delivered as promised
Despre produs:
Great value and working perfectly.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΟΣ din Grecia opinie:
(5/5)
Data
16-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci, 2 filtre)
General:
Άψογη εξυπηρέτηση.
Despre produs:
Πολύ καλά σε πολύ καλή συσκευασία.
Deborah Raftery din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
14-08-2023
Produs:
Perie universală pentru podea, în formă de T (30 > 37mm)
General:
Great quality product and superb service. Arrived expertly packed and in good time. Thank you!
Despre produs:
Brilliant universal vacuum floor head.
Monika Vajon din Olanda opinie:
(4/5)
Data
26-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (9 saci)
General:
duidelijk en snel
Despre produs:
Past prima en hij is groot!!
Greet Vermiert din Belgia opinie:
(5/5)
Data
11-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (5 saci)
General:
Niks op aan te merken. Alles zoals het hoort.
Despre produs:
Het zijn de juiste producten.
Sanja NIMAC din Croaţia opinie:
(5/5)
Data
13-08-2023
Produs:
Ofertă: The Pink Stuff (850 grame) + Scrub Mommy Sponge Pink & Scrub Daddy Burete original
General:
Jako brza dostava, naruceni proizvodi stigli prema ocekivanju
Despre produs:
Odlična kvaliteta, ponovljena narudžba.
RONNY OOSTERLINCK din Belgia opinie:
(5/5)
Data
11-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (9 saci)
General:
het is de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb
Despre produs:
het zijn stofzuigzakken
Franz Patzenhofer din Austria opinie:
(5/5)
Data
18-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (10 saci, 1 filtru)
General:
Immer ein verlässlicher Partner
Despre produs:
erfüllt zuverlässlich seinen Zweck
Alfons Mayer din Germania opinie:
(5/5)
Data
08-08-2023
Produs:
Furtun universal pentru conexiuni de 32 mm. (185cm)
General:
Ware wie beschrieben, sehr schnelle Lieferung, werde wieder bestellen!
Despre produs:
Passt auf Anhieb! Gute Ware ist zu Empfehlen!
Gillian collier din Franţa opinie:
(5/5)
Data
09-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (10 saci, 1 filtru)
General:
Excellent
Despre produs:
Excellent
Lennart Selander din Suedia opinie:
(5/5)
Data
15-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci)
General:
Jag har flera gånger köpt dammsugarpåsar från DustDeal. Inget krångel, snabb leverans.
Despre produs:
Rätt påsar till respektive dammsugare.
Gernot Granner din Austria opinie:
(5/5)
Data
09-08-2023
Produs:
Furtun
General:
Problemlose Abwicklung von Bestellung bis Warenempfang
Despre produs:
Staubsauger Schlauch für älteres Miele Gerät
Thomas Power din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
08-08-2023
Produs:
Filtru
General:
Very good, no problem with product or delivery. Will call again.
Despre produs:
Perfect!
Rudiger Van den Broeck din Belgia opinie:
(5/5)
Data
08-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci, 1 filtru)
General:
1é maal doch alles is perfect verlopen
Despre produs:
De aangekochte producten waar wat ze hoorden te zijn
Guy Rouillier din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
26-07-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci, 2 filtre)
General:
My transaction with DustDeal was excellent. Communication was thorough, and my order was delivered promptly without any further action required from me. The order was well packaged and delivered without damage.
Despre produs:
For my initial order, I bought a small number of bags - 10 - because I had no experience with DustDeal, and I didn't know the quality of the bags I would receive. The bags look great, though I have not used them yet. Assuming they work as well as they look, I will gladly make a larger order next time, and will enthusiastically be a repeat customer.
GAETAN BORDIER din Elveţia opinie:
(5/5)
Data
07-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (5 saci)
General:
Parfait ! Rapide etc. bref impeccable
Teo Sioli din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
04-08-2023
Produs:
sac de praf Potrivit pentru Miele G/H/N 3D
General:
The dust bags and fragrance that I got for the second time were carefully packed and sent plus it’s matching exactly. I’m so happy with the paid/quality/product..I do recommend this items..
Despre produs:
Hi, as I mentioned earlier I’m really happy with the products bought, though for some reasons the order stage it’s a hassle..I was ready to give up..don’t know the issue yet..hope you’ll have your web developer to have a look on the site..it’s really very hard to reach the last page and order!
Teo Sioli din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
04-08-2023
Produs:
sac de praf Potrivit pentru Miele G/H/N 3D
General:
The dust bags and fragrance that I got for the second time were carefully packed and sent plus it’s matching exactly. I’m so happy with the paid/quality/product..I do recommend this items..
Despre produs:
Hi, as I mentioned earlier I’m really happy with the products bought, though for some reasons the order stage it’s a hassle..I was ready to give up..don’t know the issue yet..hope you’ll have your web developer to have a look on the site..it’s really very hard to reach the last page and order!
Michael Sundberg din Suedia opinie:
(5/5)
Data
10-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (5 saci)
General:
Snabb leverans
Despre produs:
Bra kvalité på påsarna till min Festool dammsugare till ett mycket bra pris
Françoise Garnier din Franţa opinie:
(5/5)
Data
04-08-2023
Produs:
Furtun
General:
Sérieux livraison rapide et bon matériel
Despre produs:
Correspond à ce que j’attendais bon produit
Matea Novak din Croaţia opinie:
(5/5)
Data
01-08-2023
Produs:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Atașamentul sponsorului
General:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Despre produs:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak din Croaţia opinie:
(5/5)
Data
01-08-2023
Produs:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Atașamentul sponsorului
General:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Despre produs:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak din Croaţia opinie:
(5/5)
Data
01-08-2023
Produs:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Atașamentul sponsorului
General:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Despre produs:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak din Croaţia opinie:
(5/5)
Data
01-08-2023
Produs:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Atașamentul sponsorului
General:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Despre produs:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak din Croaţia opinie:
(5/5)
Data
01-08-2023
Produs:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Atașamentul sponsorului
General:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Despre produs:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak din Croaţia opinie:
(5/5)
Data
01-08-2023
Produs:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Atașamentul sponsorului
General:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Despre produs:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak din Croaţia opinie:
(5/5)
Data
01-08-2023
Produs:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Atașamentul sponsorului
General:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Despre produs:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Sharon Timmins din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
08-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci)
General:
Fast, efficient service
Despre produs:
The right product and good value for money.
Miel Fets din Belgia opinie:
(5/5)
Data
01-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci, 1 filtru)
General:
Hoe snel hebben jullie dit klaar gespeeld, met een beetje overdrijving kan ik zeggen besteld en dan onmiddellijk geleverd. Bedankt hiervoor beter kan niet.
Despre produs:
Waren zoals verwacht
Tomislav Jurić din Croaţia opinie:
(5/5)
Data
03-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (5 saci)
General:
Odgovoran odnos prema kupcu
Despre produs:
Proizvodi odgovaraju opisu, odlične su kvalitete
Ursu Olimpia din România opinie:
(5/5)
Data
08-08-2023
Produs:
Scrub Daddy | Roz umed roz deschis | 1 bucata
General:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Despre produs:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia din România opinie:
(5/5)
Data
08-08-2023
Produs:
Scrub Daddy | Roz umed roz deschis | 1 bucata
General:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Despre produs:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia din România opinie:
(5/5)
Data
08-08-2023
Produs:
Scrub Daddy | Roz umed roz deschis | 1 bucata
General:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Despre produs:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia din România opinie:
(5/5)
Data
08-08-2023
Produs:
Scrub Daddy | Roz umed roz deschis | 1 bucata
General:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Despre produs:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia din România opinie:
(5/5)
Data
08-08-2023
Produs:
Scrub Daddy | Roz umed roz deschis | 1 bucata
General:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Despre produs:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
maria lenger din Austria opinie:
(5/5)
Data
31-07-2023
Produs:
Perie universală pentru podea, în formă de T (32mm)
General:
Bestellung und Bezahlung unkompliziert,Lieferung promt
Despre produs:
Produkt wie beschrieben, werde sicherlich wieder hier bestellen
Mary McMahon din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
31-07-2023
Produs:
Furtun (Lungime 185 cm, Diametru 32 mm)
General:
Great service.
Despre produs:
My product is exactly right
João Robalo din Portugalia opinie:
(5/5)
Data
04-08-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci, 2 filtre)
General:
Nada a apontar. Compra/Envio impecável
Despre produs:
Como anunciado. Exatamente o que pretendia
Peter Welsh din Regatul Unit opinie:
(5/5)
Data
31-07-2023
Produs:
Furtun de reparare complet universal pentru Miele S5000 S5261
General:
I had managed to order the same item twice so some confusion but quickly and efficiently handled
Despre produs:
Came with clear instructions!
Marlene Ferreira din Portugalia opinie:
(5/5)
Data
02-08-2023
Produs:
Duză rotundă universală cu peri (32mm)
General:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Despre produs:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Marlene Ferreira din Portugalia opinie:
(5/5)
Data
02-08-2023
Produs:
Duză rotundă universală cu peri (32mm)
General:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Despre produs:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Marlene Ferreira din Portugalia opinie:
(5/5)
Data
02-08-2023
Produs:
Duză rotundă universală cu peri (32mm)
General:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Despre produs:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Jose Araujo din Portugalia opinie:
(5/5)
Data
27-07-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (10 saci, 1 filtru)
General:
Rápidos, corretos e eficientes.
Despre produs:
Exatamente o que pretendia e a bom preço.
Rune Lund din Suedia opinie:
(5/5)
Data
03-08-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (10 saci, 1 filtru)
General:
Bara så bra.
Despre produs:
Fungerar bra
Panait Marius din România opinie:
(4/5)
Data
22-07-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (9 saci)
General:
A durat puțin mai mult până la primire comandă
Despre produs:
Exact că cele prezentate pe site
Catherine Pynn din Regatul Unit opinie:
(5/5)
Data
28-07-2023
Produs:
Philips Saci de praf Microfibră (4 saci)
General:
Delivery very was a while but everything arrived ok
Despre produs:
Works as well xoected
Åsa Hermansson din Suedia opinie:
(5/5)
Data
20-07-2023
Produs:
Pistol universal de prindere pentru tuburi de 32 mm
General:
En av väldigt få företag som sålde den sortens dammsugarrör som jag ville ha!
Despre produs:
Perfekt!
Gerard Leneghan din Irlanda opinie:
(4/5)
Data
26-07-2023
Produs:
Pistol universal de prindere pentru tuburi de 35 mm
General:
Overall easy to navigate website with large range of products.
Despre produs:
Correct part and not over priced.
Peter Dietz din Germania opinie:
(5/5)
Data
24-07-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (5 saci)
General:
Schnelle Lieferung und guter Preis
Despre produs:
Gute Qualität
Pierre BERNADAC din Franţa opinie:
(5/5)
Data
22-07-2023
Produs:
Saci de praf Microfibră (5 saci)
General:
Aucun problème avec cette commande. Livraison dans les délais. Expérience à renouveler en cas de besoin. Nous recommandons !
Despre produs:
Pas encore utilisés.
Yrjo Lindroth din Finlanda opinie:
(5/5)
Data
21-07-2023
Produs:
Filtru
General:
Palvelu toimi hyvin.
Despre produs:
Kyllä imuri nyt toimii hyvin ja on tehokas.
Vincenzo Alfano din Belgia opinie:
(5/5)
Data
20-07-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci)
General:
Livraison rapide.
Despre produs:
Je suis content d'avoir pu retrouver un produit qui daté depuis plusieurs années.
Susan Griffin din Franţa opinie:
(5/5)
Data
20-07-2023
Produs:
Saci de praf (10 saci)
General:
Efficient sevice
Despre produs:
Good quality product

Nu găsești obiectul căutat? Încearcă folosind caută

Beneficiile DustDeal.ro

  • Produse de înaltă calitate
  • Sigur, ușor, rapid
  • Cele mai mici prețuri
  • Garanția banilor înapoi în 30 zile
  • Sigur, ușor, rapid
  • Garanția banilor înapoi în 30 zile
  • Produse pentru mai bine de 35.000 de dispozitive diferite!

Întrebări? Scrieți la: info@DustDeal.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.